Monday, August 31, 2009

Siapa Ni ?


Korang nak tau sape mamat ni ??

haaa .. ni la Zacky Vengeance ..

well .. he is one of Avenged Sevenfold member ..

Dayyyyuuummm ..

he is so freaking hot ..

Sumpah doh .. In love dengan dia ..

Hahaha .. mula-mula dengar lagu-lagu Avenged ni sebab dia ..

Tapi lama-lama baru realise lagu diorang sumpah best ..

Madly in love dengan jantan ni ..

hahaha ..

Sunday, August 30, 2009

31st August 2009 / 12.00 am

Yeay ..
Happy 52nd Merdeka day to Malaysia !
wow ..
52 years of independence ..
But ..
nowadays .. not all teenage really care about Merdeka ..
some of them don't even know who is Tunku Abdul Rahman ..
well .. some teenagers will say that im old school .. sarcastic and so on ..
but sometimes i admit that im old school .. lol ..
haha .. apa la aku ngarut ni ..
sebenarnya aku pun tak berapa paham erti merdeka ..
sebab dari kecik sampai besar ..
tiap-tiap kali malam merdeka mesti ada konsert ..
then tepat pukul 12 all the artist yang perform naik atas stage ..
cakap "Merdeka , Merdeka , Medeka ! "
tu je ..
entah la ..
aku rasa ape yang aku cakap ni takde hala tuju ..
mengarut je lebih ..
so .. suka hati korang la nak judge ape kat blog aku ni ..
tapi ..
post kali ni memang mengarut ..
by the way ..
thanks sebab baca ..

Kesinambungan

Well .. post yang ni sambung untuk post yang lepas ..
tak panjang .. pendek je ..
pasal blog yang lepas tu ..
kalau ada yang terasa aku nak ckp sorry ..
kalau terasa lah kan ..
tapi bagus jugak ..
sedar sikit ..
hehehe ..
okay lah ..
memandang kan aku dah cakap post ni tak panjang ..
sekial .. wassalam ..

30 Ogos 2009 / 12.50 am

Hmm ..
sambung balik ..
aku kawan dengan budak laki ni dari darjah 1 ..
then mase darjah 4 kitorang same-same pindah sekolah ..
pastu lama tak nampak ..
sampai hari tu mase terawih hari sabtu ..
nampak dia ..
so we exchange each other phone number ..
then we text .. and text .. and text ..
he keep saying that he love me ..
he miss me ..
etc .. etc .. etc ..
until one morning he confess to me ..
"coz i already had a girlfriend"
aku tak kisah ..
tapi ape motif dia selama ni ckp sayang kat aku ..
rindu kat aku la ..
ape motif dia ?
aku pun tak tau la ..
dia rasa dengan cakap sorry dah cukup ..
tapi pada aku tu tak cukup ..
sebab dia dah main-main kan perasaan aku ..
dia ingat aku ni mainan ke ape nak buat main-main ?
tau la dia tu budak MCKK ..
tau la dia pandai ..
bajet boleh sakit kan hati orang senang-senang la ..
tak pe lah ..
dari aku cerita panjang-panjang kat sini ..
buat sakit kan hati aku lagi ..
baik aku tido ..
hahaha ..
well ..
act .. tengah mencari jalan untuk menenagkan diri ..
so ..
salah satu nya blog ni la ..
kesian blog ni jadi mangsa maki hamun aku ..
okay lah ..
jam dah pukul 12.50 am ..
aku dah tak larat nak jadi burung hantu lama-lama ..
penat ..

30 Ogos 2009 / 12.30 am

Duduk mengadap laptop ..
sambil menulis blog ni ..
sambil-sambil tu tengok konsert MJ ..
dah arwah da dia ..
hmm .. ape boleh buat ..
all the talented goes first ..
haha ..
what a mean statement ..
well ..
act .. i adore his moonwalk ..
although he is a six footer .. but he still can dance very well .. although he is old ..
well ..
act ni bukan bende yang aku nak cerita ..
aku pun tak tau la ..
ak patut cerita ke tak ..
tapi blog ni je tempat aku luah kan semua bende ..
nanti la aku sambung cerita kat next blog ..
nak tengok MJ dulu ..
tunggu je cerita aku ni ..

Thursday, August 27, 2009

Woi !!

Woi !
lepas 7 tahun baru aku nampak kau !
nampak kat masjid plak tu !
Time terawih lagi !
kau tetap pendek dari aku !
hahahaha !
kau janji tak nak hurt aku !
tp last2 kau sakitkn hati aku jugak !
kenapa weyh ?
kenapa tak cakap awal2 ?
ape kau ingat aku ni barang mainan buat main2 ?
aku ni perempuan !
aku ni manusia !
ada hati n perasaan la sial !
kau dah kenapa pendek ?
7 tahun ubah kau ! tau la kau dak pandai kan !
MCKK konon !
pantek !

Thursday, August 13, 2009

Pagi tadi !

Entah ape angin aku online pagi2 buta ..
BOYFRIEND SYARA YANG BENGAP TU comment aku ..
ade cakap aku nak rosakkan relatioship dia dengan syara ..
kalau handsome x pe gak ..
zaheen lagi handsome !
bajet ko handsome la !
kalau banyak duit xpe gak aku nak rosakkan relationship ko !
masalahnye dah la x handsome bajet plak tu !
aku kesian kat ko syara !
KESIAN !
read my lips !
K-E-S-I-A-N !
patut la senang2 kene maen dgn gf sendiri !
pelik la !
xkan la orang pandai macam tu x boleh pikir !
aku kat kl ..
syara kat jb ..
dah la jb asrama pulak tu !
senang2 cakap aku tipu syara !
BABI KAU SURIN !
AKU SUMPAH KALAU KAU X TARIK BALIK KATA2 KAU SAMPAI MATI IDOP X SENANG !
BLOODY FUCKER !

Saturday, August 8, 2009

Duit

Semalam pegi alsafa..
kazen aku hulur rm20...
so mase balik aku seluk poket ambik handphone..
then aku masuk kan balik handphone...
mase balik aku tukar seluar..
pastu mak aku balik lambat..
then dia tanye

"kak teh bagi brape?? mane duit tu??"
aku pun masuk la bilik seluk poket..
sekali...
"fuck..mane duit tu??"
"mami akak turun cari duit jap"
dengan perasaan hampanya aku naik...
duit tu dah hilang...
nasib baik kazen aku nak ganti...
lagi banyak...

Friday, August 7, 2009

Hari Jumaat

Well..as usual..aku bangun tidur dgn perasaan marah sebab dikejut secara kasar..
Aku paling x suka orang kejut kasar2..nak kejut la elok2...
Then aku pegi skola lambat...Pukul 7.16 baru sampai skola...
masuk kelas terus buat akaun...something yang aku benci...
Kelas akaun aku kene diri the whole 2 period sebab tak bawak buku teks...
Masa kelas Science..pn Rohani marah gila dekat Zaheen...
aku pun x tau...
Then mase agama shira ajar mira main lagu kantoi pakai UKELELE..
UKELELE is a small guitar which act from Portugese but brought by them to Hawaii..
Then vain dengan shira punya DSLR...
Then aku text A..dia sakit lagi...huhu...
tu la suruh g klinik x nak...
degil...kan da sakit...
padan muka...eh...ngantok la...nak tido...thats it...see u guys next time...

Thursday, August 6, 2009

Hari Ini

Well..my day starts at 6 am..dengan sakit hatinya bangun...my sister x sekolah..
n I have to go to get my phone back...
Nana nangis cause Bromine Carbon couple dengan Julia...
Hmm..poor nana..tu lah kita dah bagi nasihat berkilo-kilo...
awak x nak dengar...
Hmm..A sakit...dia demam...
tadi call dia...n macam berbual dengan tembok...
dia diam je...
hmm...Get well soon A...
well..pape pun...handphone dah dapat balik...yeay...

Wednesday, August 5, 2009

My Baby

Hmm....bermula dengan hari yang indah...berakhir dengan satu tragedi...
Hari ni aku pegi skola...bawak la handphone..selalunya simpan dalam poket...
Tapi entah kenapa rase semacam..so aku letak dalam loker syafikah...
Selalunya aku akan ingat sebab bende tu macam separuh hidop aku...
Entah kenapa hari nie aku macam excited nak balik...
Dah beli topup semua kejap lagi baru teringat...

"Oh Fuck...shit...babi...phone dalam loker pika...fuck.."

"mami,,akak g skola jap,,amik barang"

dalam mase x sampai setengah jam aku dah banyak berjalan...
Lepas tu aku pulang ke rumah dengan perasaan hampa..
Terus aku bagitau mak aku n pinjam handphone dia...
The first number yang aku call is Azfar...
Aku ajak jumpa pukul 5.30...
Then mase jumpa dia bebel kat aku..
Then aku merajuk dengan dia...
Sedih ohh...
Hmmm...
I miss my phone...
it connect me to everybody..
Azfar bukan nak pujuk...
Lagi dia provok ade la...
Miss him..

Tuesday, August 4, 2009

Something Just Arrive

Hari Rabu minggu lepas, aku,Aiman N,Aiman K,Amir,Sameer n Faris lepak kat Pizza Hut..
Ealah,minggu tu last koko kan..kiranya last gak kitorang lepak sekali..
Lepas tu kitorang gerak pegi ALSAFA...around 3.30...
Sampai sane aku lepak ngan Aiman N kat dalam sebab exboyfriend dia ade...
Then lepas ex boyfriend dia balik kitorang lepak kat luar..
Kat table tu ade Aiman N, Aiman K, Amir, Wafiy, Aku, Adi n Azfar(ex student SMKBSD1)
The kitorang lepak berbual dengan Wafiy..rindu ohh kat dia...
Then aku gerak balik rumah..Abang Aiman N tlg antarkan...Thanx Aiman..
Terus aku hempas badan atas katil main PSP..
Tengah khusyuk main game,,tetibe ade orang text aku..
Aku x kenal nombor dia..then aku pun tanye la dia sape..rupe2nya Azfar...
Dalam hati dah maki hamun...Tapi aku diam kan aje...
So kami pun text la...Bermula dari hari tu sampai ke hari ine...
Daripada text until on the phone...Everytime on the phone mesti dekat sejam..hahaha...
He tought me a lot...especially the way to reply someone text..