Wednesday, August 5, 2009

My Baby

Hmm....bermula dengan hari yang indah...berakhir dengan satu tragedi...
Hari ni aku pegi skola...bawak la handphone..selalunya simpan dalam poket...
Tapi entah kenapa rase semacam..so aku letak dalam loker syafikah...
Selalunya aku akan ingat sebab bende tu macam separuh hidop aku...
Entah kenapa hari nie aku macam excited nak balik...
Dah beli topup semua kejap lagi baru teringat...

"Oh Fuck...shit...babi...phone dalam loker pika...fuck.."

"mami,,akak g skola jap,,amik barang"

dalam mase x sampai setengah jam aku dah banyak berjalan...
Lepas tu aku pulang ke rumah dengan perasaan hampa..
Terus aku bagitau mak aku n pinjam handphone dia...
The first number yang aku call is Azfar...
Aku ajak jumpa pukul 5.30...
Then mase jumpa dia bebel kat aku..
Then aku merajuk dengan dia...
Sedih ohh...
Hmmm...
I miss my phone...
it connect me to everybody..
Azfar bukan nak pujuk...
Lagi dia provok ade la...
Miss him..

No comments:

Post a Comment