Wednesday, September 30, 2009

Panggilan kedua .

aku .. dalam perjalanan pulang ke kampung .. buka kampung pun .. bandor .. hehe .. jb .. naik la burung besi yang gagah perkasa itu .. flight aku awal pagi .. pukul 3 pagi dah bangun sebab pukul 4.00pagi nak check in .. memang ngantok gila time tu .. mane tak tido pukul 12 .. bangun pukul 3 pagi .. pegi klia sampai sana dekat pukul 4 .. flight pukul 6 pagi .. gila awal en .. lepas check in tu .. kitorang g makan .. pagi2 dah hadap mcd .. rasa nak muntah pun ada .. haha ..

aku paling suka naik flight pagi .. walaupun dekat .. sebab .. aku dapat tengok matahari terbit .. aku paling suka tengok matahari terbit .. cantik je .. lepas tu .. aku suka tengok cabin crew yang ade dalam flight tu .. semua cantik2 .. good looking .. timbul rasa nak jadi cabin crew .. hehe .. tapi aku tak nak .. aku tetap teruskan cita-cita aku .. pakar ekonomi .. doakan aku tau ..

flight pegi jb tak lama .. sejam je .. dah landing .. perut aku berlagu .. lagu hardcore .. memang best .. aku pun mintak la mak aku duit .. macam ni bunyi dia ..
"mami .. nak duit .. akak lapar la .."
"nah amik ni .. g beli mcd .. beli untuk adik skali !"
dengan lajunya aku lari g mcd .. hehe .. happy aku .. sebab dapat makan .. haha ..
p/s : uncle aku amik .. dari airport balik rumah dia half an hour je .. sebab dia bawak 140 kat jb .. gila en .. haha .. by the way .. love all downs family .. cheers ..

No comments:

Post a Comment