Wednesday, September 30, 2009

Panggilan ketiga .

well .. kadang-kadang kan .. aku rasa aku ni macam tunggul tau .. even dalam kalangan member aku sendiri .. aku tetap rasa diri aku ni macam batu penghalang untuk diorang berbual sesama sendiri .. kadang-kadang kalau aku online .. chatting .. then .. member aku semua selalu hilang tetiba .. kadang-kadang aku rasa macam tak guna ada member kalau buat aku macam ni .. aku cakap terus terang bukan semua member aku macam ni .. cuma segelintir je macam ni .. hmm .. korang selalu buat aku macam ni .. korang tak kesian ke kat aku ? takpa la .. maybe life aku memang macam ni kot ..

aku malas nak cakap panjang-panjang .. sebab nanti ada orang terasa susah pulak aku kan .. so .. apa yang aku cerita kat atas ni memang jadi .. cuma sapa yang buat akan terasa la .. bak kata pepatah melayu .. sapa makan cili dia yang terasa pedasnya .. aku tak nak tuduh sapa-sapa .. cuma korang pikir-pikirkan la ye .. mungkin korang akan pikir .. ohh .. sue tulis kat blog sebab nak bagitau semua orang .. tak .. korang silap .. aku tulis semua bende kat blog sebab aku takde tempat nak luahkan perasaan .. kalau ada pun .. macam nak tak nak je layan .. so baik aku luahkan dekat sini .. lagi bagus ..

korang jangan pikir aku tulis kat blog semata-mata nak hebahkan .. aku hanya mencari tempat yang sesuai untuk aku luahkan perasaan aku ..

No comments:

Post a Comment