Thursday, October 1, 2009

Panggilan Keempat .

kali ni aku nak cerita pasal Harapan .. haha .. macam lagu Fazli Zainal dohh .. okayy whatever .. kalau sanggup baca la .. tak paksa pun .. ade bende yang jadi semalam .. aku tak nak cerita la sebab private .. tapi ianya ada kaitan dengan harapan .. aku rasa kan .. tak guna tau letak harapan tinggi kat lelaki .. memang la bila kita suka or baik dengan laki tu kita akan letak harapan yang tinggi supaya dia tak akan sakitkan hati kita walaupun sekadar berkawan .. tetapi .. kadang-kadang .. bila kita dah baik dengan laki tu .. bila dia sakitkan hati pun tak perasan .. bodoh en .. haha .. aku rasa baik stay single life dari destroy life diri sendiri sebab laki dohh .. lagi pun buat pening kepala je ..

p/s : sape makan cili dia yang terasa pedasnya .. so sama-sama kita amalkan .. :)

No comments:

Post a Comment