Friday, October 2, 2009

Panggilan Terakhir .

hmm .. i want to make it clear here sebelum ada orang salah faham .. semua blog yang aku tulis ni terjadi dalam kehidupan harian aku .. semua post aku ada kaitan dengan member-member aku .. aku tak tau nak cakap macam mana .. tapi .. hanya satu blog aku tujukan straight kat kawan aku .. yang lain untuk general ..

so .. if its clear to u guys then its okay .. if its not ask me .. jangan simpan .. pendam .. or revenge .. just tell me the truth ..

p/s : aku tak suka orang yang cakap berlapik .. aku lagi suka orang cakap terus-terang dalam keadaan yang tertentu ..

No comments:

Post a Comment