Friday, October 2, 2009

Perasaan Serba Salah mula MELANDA !

hari ni aku nak jadi pencerita .. bak kata pn wong .. pemihutang .. hehe ..

ada la satu makhluk allah ni .. nama dia Nur Suaidah Asmadi .. life dia dari kecik sampai besar memang weird gila .. dia lagi rapat dengan sepupu sepapat dari family sendiri ..

life masa primary tak penting .. tak yah cerita .. sekarang ni kita nak cerita life masa secondary ..
start masa form 1 .. nothing really happen .. cuma kene sound direct .. ko ni racist eh ? kawan ngan cina je .. terus aku okay .. kawan satu sekolah ..

masa form 2 .. tak banyak .. tambah popular .. lagi2 adik rafiq downs .. haha ..

masa form 3 .. paling penting .. sekolah baru .. kawan baru .. semua baru .. start dari tahun ni .. life dia terumbang ambing .. selalu kene tipu ..

masa form 4 .. hmm .. aku tak tau nak cita ape pasal budak ni .. kesian dia .. sayangi dia .. jangan sia-siakan dia .. dia baik .. tapi sayang .. orang selalu kutuk dia .. korang kene kenal dia baru move on .. buat masa sekarang jangan sakit kan hati dia .. sayangi diri dia seadanya ..

No comments:

Post a Comment