Sunday, August 30, 2009

31st August 2009 / 12.00 am

Yeay ..
Happy 52nd Merdeka day to Malaysia !
wow ..
52 years of independence ..
But ..
nowadays .. not all teenage really care about Merdeka ..
some of them don't even know who is Tunku Abdul Rahman ..
well .. some teenagers will say that im old school .. sarcastic and so on ..
but sometimes i admit that im old school .. lol ..
haha .. apa la aku ngarut ni ..
sebenarnya aku pun tak berapa paham erti merdeka ..
sebab dari kecik sampai besar ..
tiap-tiap kali malam merdeka mesti ada konsert ..
then tepat pukul 12 all the artist yang perform naik atas stage ..
cakap "Merdeka , Merdeka , Medeka ! "
tu je ..
entah la ..
aku rasa ape yang aku cakap ni takde hala tuju ..
mengarut je lebih ..
so .. suka hati korang la nak judge ape kat blog aku ni ..
tapi ..
post kali ni memang mengarut ..
by the way ..
thanks sebab baca ..

Kesinambungan

Well .. post yang ni sambung untuk post yang lepas ..
tak panjang .. pendek je ..
pasal blog yang lepas tu ..
kalau ada yang terasa aku nak ckp sorry ..
kalau terasa lah kan ..
tapi bagus jugak ..
sedar sikit ..
hehehe ..
okay lah ..
memandang kan aku dah cakap post ni tak panjang ..
sekial .. wassalam ..

30 Ogos 2009 / 12.50 am

Hmm ..
sambung balik ..
aku kawan dengan budak laki ni dari darjah 1 ..
then mase darjah 4 kitorang same-same pindah sekolah ..
pastu lama tak nampak ..
sampai hari tu mase terawih hari sabtu ..
nampak dia ..
so we exchange each other phone number ..
then we text .. and text .. and text ..
he keep saying that he love me ..
he miss me ..
etc .. etc .. etc ..
until one morning he confess to me ..
"coz i already had a girlfriend"
aku tak kisah ..
tapi ape motif dia selama ni ckp sayang kat aku ..
rindu kat aku la ..
ape motif dia ?
aku pun tak tau la ..
dia rasa dengan cakap sorry dah cukup ..
tapi pada aku tu tak cukup ..
sebab dia dah main-main kan perasaan aku ..
dia ingat aku ni mainan ke ape nak buat main-main ?
tau la dia tu budak MCKK ..
tau la dia pandai ..
bajet boleh sakit kan hati orang senang-senang la ..
tak pe lah ..
dari aku cerita panjang-panjang kat sini ..
buat sakit kan hati aku lagi ..
baik aku tido ..
hahaha ..
well ..
act .. tengah mencari jalan untuk menenagkan diri ..
so ..
salah satu nya blog ni la ..
kesian blog ni jadi mangsa maki hamun aku ..
okay lah ..
jam dah pukul 12.50 am ..
aku dah tak larat nak jadi burung hantu lama-lama ..
penat ..

30 Ogos 2009 / 12.30 am

Duduk mengadap laptop ..
sambil menulis blog ni ..
sambil-sambil tu tengok konsert MJ ..
dah arwah da dia ..
hmm .. ape boleh buat ..
all the talented goes first ..
haha ..
what a mean statement ..
well ..
act .. i adore his moonwalk ..
although he is a six footer .. but he still can dance very well .. although he is old ..
well ..
act ni bukan bende yang aku nak cerita ..
aku pun tak tau la ..
ak patut cerita ke tak ..
tapi blog ni je tempat aku luah kan semua bende ..
nanti la aku sambung cerita kat next blog ..
nak tengok MJ dulu ..
tunggu je cerita aku ni ..