Tuesday, December 21, 2010

No promises

I don't hate you, but please, do understand me. Don't think that only you love me. I still have some other people who love me, not only you. I still need to please my other friends, not only you. Just remember that I won't hate you even though i didn't get in touch with you.

Thursday, December 9, 2010

Missing 2010 with great moment :)


I wish Tokio Hotel will perform in Malaysia again.

Thank you sameer for the free ticket, kalau ada lagi jangan lupa bagi :)

I wanted to snap this hot guy, but he saw it and he turn around!

U're awesome :)
Tolonglah jadi lagi tinggi.

Don't do those lion hair anymore.

No blonde for u okay .

Pop Shuvit is THE BEST !

Monday, December 6, 2010

Please, hear my prayer :(


Dad, can I have this for my birthday ? Please, please, pretty please :(

Saturday, December 4, 2010

I love 2010

February right ? I am going to miss u guys.
I guess this is before mid year holiday.
I miss this moment.
This is what u call awesome Asyari ?
Zaheen : No more riding ur car :(
Bila lagi aku nak jumpa kambing gurun nih ?
Aiman Benjo@Aiman Bulat, AKU SAYANG KAU DOH !
Adi, KAU TERBAIK !
U guys made my day
Nasha, Mira, the best girlfriend ever!
Hana, I am so going to miss your english.
I love everyone who read my blog :)
Shu, pakai braces cepat cepat ye.
Iddin, Aiman, Zaheen, Aku sayang korang lah.
I miss this days.
Bila lagi nak tengok korang act macam ni ?
I love u Aiman, Iddin
Love u biotch :)
I heart u guys, 5 Hemah
I am so going to miss u guys.

Senyum

Its been a long time since the last post. I have a lot of thing to write here, I'll pick one.

NEW BEST FRIEND :)

His name is Asyari Amir. He's 19. HE'S AWESOME :)

I Love You bestie.

Monday, November 15, 2010

I need somebody to love

SPM is in 7 days, I think I stop holding a book for 2 days already. Today is our Form 5 graduation day, its quite fun, camera here and there, picture moment, I am going to miss all these moment. School life going to end, I am going to start a whole new life, with a whole new thing, with a whole new friends and a whole new style.

Saturday, November 13, 2010

High School

Well I guess I'll end my high school years without a single friends. I mean, I had a lot of friends, but I don't have the true friends who always be there for me. I use to wish high school life end earlier, but somehow or rather, I'm going to miss all the memories in school. I'm going to miss the day I spend at library, playing truant, skipping Wong class, skipping Koko for mamak, handing in assignment after the due date. I am going to miss all this things. Theres no more RM30 per week, no more waking up at 6 a.m, no more late to school, no more 5 Hemah. God, please help me in SPM, I know I'm not a good person, people, please do pray for me :)

Wednesday, November 3, 2010

Cliche much ?

Economics is a subject profoundly conducive to cliche, resonant with boredom. On few topics is an American audience so practiced in turning off its ears and minds. And none can say that the response is ill advised.
John Kenneth Galbraith

Saturday, October 2, 2010

Lucky

Its quite a long time since I wrote on my blog . I'm concentrating on my SPM now , so sorry for the slow update . I'll update all over after SPM is over or maybe after I get back from Penang . Just pray for my SPM so I could get straight A's . Amiin .

Sunday, August 22, 2010

Retard la sial .

Lama aku tak tulis kat blog ni , yelah nak SPM kan , makin sibuk dengan ujian yang aku rasa tak patot sebab mengancam alam semulajadi . Mana taknya setiap kali ada peperiksaan mesti guna kertas , habis pokok kat alam semulajadi di tebang mereka .

Okay , post aku kali ni takda kene mengena dengan alam sekitar okay . Aku nak luahkan perasaan je .

Kat rumah aku , ada aku , adik , mak , bapak , atuk n nenek aku . Apa yang aku kurang puas hati nya ialah :

1) mak bapak aku n adik aku tinggal aku kat rumah dengan atuk n nenek aku .

2) atuk aku tu dah lah tak sihat , dah nyanyok nak harap aku jaga , memang tak ah en !

3) I NEED MY OWN SPACE !

Thursday, August 5, 2010

Blah kalau kau goyah !

KAU DAH TERIMA CABARAN AKU , MEMANG KAU GOYAH SEBAB TU KAU BLAH EN ? BAIK TAK PAYAH JADI ANAK JANTAN KALAU KAU GOYAH DENGAN PEREMPUAN LA .

Tuesday, August 3, 2010

Tuesday, July 27, 2010

Junk Disco

Okay , hari ni hari Selasa , everything goes fine . Shu tak datang , sakit . Kesian shu . God , sembuhkan lah dia cepat2 ye . Hilang semangat aku tak jumpa kawan aku yg sorang tu . Tak banyak benda jadi , at last dapat kidnap Laura ( exchange student ) from Finland from the cina cina . Shu sakit , aku demam , apa la nak jadi . Mami cakap aku demam rindu kat acap sebab masa aku demam tu hari acap balik koleq . Though jumpa dia tak lama , tapi dah cukup puas kot jumpa best friend aku yg sorang tu . Dia and Shu je yang boleh dengar aku cerita masalah aku and beri jalan penyelesaian . Well , terima kasih sahabat kerana setia menjadi telinga hati dan perasaan aku . Terima kasih Acap , terima kasih Shu . Korang la kawan baik aku dunia akhirat . Aku hargai segala pengorbanan korang kat aku . Acap , I hargai all the masa u call me , all the masa u dengar I merapu and all the nasihat . Shu , aku tak tau la macam mana lepas SPM kau takde . Haish , ini kene dok serumah ni , HAHA , entah la , yang penting terima kasih untuk semua benda .

Saturday, July 24, 2010

Cilaka Punya Perempuan

Jimbit , awal awal dulu , masa aku nak let go anak kucing aku tak nak , lengah lengah kan , time aku dah sayang baru nak ambik ! JIMBIT ! PANTAT ! CELAKA ! Bodoh nak mampos !

Friday, July 23, 2010

Kegampangan melanda

Its 12.12pm and I am not sleepy at all . Esok pagi ada kelas dengan Mr. Siva , for sure sleepy dalam kelas dia , and esok nak jumpa Acap . Lama gila tak jumpa dia , last jumpa dia masa cuti mid-year . Maknanya esok kene keluar awal sikit kalau nak jumpa , tapi mesti susah nak bangun awal sebab at this time still tak tido lagi . Acap dah tido , aku tak tau nak buat apa dah . Macam gampang , aku comment dengan Mr. Mole aka MirMir .

Iddin's 17th Birthday







Wednesday, July 14, 2010

Home Alone , AGAIN !

OH MY GOD ! HARI INI DALAM SEJARAH ! I COOK MY OWN LUNCH AND SEDAP !

Friday, July 9, 2010

I wish ...

Okay , I mengaku , I dah buat huge mistakes . I hope I dapat putar balik waktu . I wish I could turn back the time , I wish I could cry , I wish Joe didn't say something that hurt me , I wish I didn't say something stupid to Idzri , I wish I could be a good girl , I wish I could be a nice daughter to mom and dad , I wish I could do every single thing in this world , I wish I could be a nice lawyer , I wish I could have a thousands wish with a thousands hope .

Sunday, July 4, 2010

Ane ! Thomas Muller satu !


German play an awesome game last night and he is smoking hot :D

Pagi yang gelap .

Aku nak jerit tapi tiada suara , Aku nak berkata kata tapi tak terdaya , Aku nak nangis tapi tiada air mata , Aku nak lari tapi tak cukup langkah , Aku nak jalan tapi tak cukup tanah .
Ya , itu lah aku , aku Sue , aku bukan lagi Aida , aku Sue yang kejam , yang tak reti jaga hati manusia , yang cinta pada sahabatnya , yang menjengkelkan , yang gila dan sebagainya .

Thursday, July 1, 2010

Untitled Post

I ACCIDENTALLY FALL IN LOVE AND BROKE MY OWN HEART . THANKS A LOT GOD !

Wednesday, June 30, 2010

God , can you please help me at least once ? I'm begging you God . I promise I won't do bad things . How on earth I can fall in love with my best friend friends ? Can you show me a way ? Can you guide me god ? Please god , I'm begging you . I don't have the courage to tell the truth nor confess to that particular guy , but I do appreciate if you help me lord . I can't even tell my best friend about my feeling . I rather keep it by myself because I don't want to ruin our friendship . I can't tell you here who is that particular guy , but I'll tell you later on during prayer :D I don't know why but I rather keep things by myself nowadays that telling it to my best friend . I know this is the longest post I've ever done , I feel stupid when I walk home on a rainy day just because SYAWALL want to meet me , AIMAN did tell me to stop the friendship with him , now I know why , because my heart and my soul has someone else . Oh god , can you please help me by telling that guy that my heart and my soul is melting because of him ? Can you ? God please , I don't have that strength anymore , I need him to overcome this feeling . He's been away for almost a week . Is it so hard to be the head student/head prefect ? Oh god , I guess you guys know whom am I talking about . I can't hide it anymore . That's it , I am forcing myself to eat to overcome these feeling . I didn't really eat for this whole week . Sorry , I'm loosing weight and look like a skeleton .

Tuesday, June 29, 2010

Save me GOD .

Ohh GOD ! Please don't make me fall in love with my best friend friends . But I ACCIDENTALLY fall in love with HIM already , should i let him know ? HELP ME PEOPLE :(

Saturday, June 19, 2010

Thursday, June 17, 2010

Thursday , 17th June 2010

Well , its a new day . I met this new guy , his name is Ahmad Idzri . It would be easier i call him Ayi . Pi told me that he(ayi) wanted to get to know me . So , i said its okay . For the first day i would say that he is a nice guy .

Ciri-ciri Ahmad Idzri :

1. Head prefect koleq ( Whoa! )
2. Play rugby for 5 YEARS .
3. 2nd child .
4. TALLER than me (1.73m)
5. Tell jokes frequently .

Wednesday, June 16, 2010

Bajet Lawa Lah Pussy Kau ?

SORRY ! MARAH AKU KAT KAU TAK HILANG LAGI ! SORRY KALAU AKU OVER SEBAB POST PASAL KAU KAT BLOG EN . WALAUPUN ACAP DAH MINTAK MAAF BAGI PIHAK KAU , AKU TAK ADA JAWAPAN . AKU TAK FAHAM APA TU MAAF . AKU TAK TAU MAAF TU APA .
SO , HARAP MAAF , PERMINTAAN ANDA TIDAK BERJAYA . SILA PEGI MATI MOTHERFUCKER ! GROW UP BITCH , AND ONE MORE THING , BACK OFF !

I'm Lifeless

Pi , takyah la balik koleq . Nanti sapa nak layan text i pagi-pagi buta ? Nanti sapa nak layan i text sampai 2 3 pagi ? U mesti busy je kan kalau kat koleq :'(


Shu , saya rindu kat awak ! Tak sabar nak jumpa awak kat sekolah . SAYA RINDU AWAK :'(


Fatini , though acap seek forgiveness on your behalf and i did said its okay which mean NOT . Its to hard for me to say 'I FORGIVE YOU' . So senang cite Fatini , G mampos dengan kau !


Acap , I'm so sorry , i tak reti cakap maaf . So , pandai2 la ye .


Syawall , I MISS YOU SAYANG . Eh , jangan salah anggap , dia kawan baik sehidup semati saya :)



Tuesday, June 15, 2010

Celaka .

i bru 16 la..
i nk taw acp ad story ap2 sal i kt u????
bkn i sgaje nk curiga la babe..
da die asyk cntc je pmpn mne tah i plik la..
myb i 2 young 4 all thz kot..
bt i jz nk kte org kekal lme..
without org ke 2,3,4 n so on..
smetme i cmbru gle kot ngn kwn2 pmpn die..
i pn xtaw la nk ckp..
(truk btl i ni kn luahkn prasan kt org yg bru knl)
i rse u ni blh cye kot..
wlu pn i bru knl u tp acp da lme knl u..
i really hope u xkn cte kt sp2 i cntc u..
especially acp..
n really hope u rply my msg..
btw thx 4 da advice...
hpe we cn be fwen..;)



A 16 Y/O GIRL SEND THIS ON MY FACEBOOK INBOX , THEN SHE START CURSING AT ME BECAUSE SHE THOUGHT I MADE THE STORY UNTIL SHE AND HER BOYFRIEND FIGHT . GROW UP LA MOTHERFUCKER ! GILA IMMATURE LA BABI !

FATINI

Betul cakap mami , kalau perempuan tu tergedik2 nak maki hamun , marah2 kau , buat bodoh je sebab perangai dia macam anjing :D sorry , KAU ANJING !


sorry :)

p/s : sorry i used her name .

Sunday, June 13, 2010

Saturday , 12th June 2010

I manage to pull out two teeth . Off to ibu's house , talk , eat , sleep , talk , eat , sleep , went out .

Tengok wayang :D Nanny McPhee but i don't really suka orang veli tiket wayang tapi buat wayang dalam tu , nak comolot plak , balik rumah la weyh !

Friday, June 11, 2010

Friday , 11th June 2010

This is a new me :) see , I don't know why , but family keep saying that I'm loosing weight , but I don't think so . Well , I'm gonna get braces soon :)

This is Pi.Amad.Joe . Bahahaha , his name is Ahmad Lutfi , I don't know why but we keep texting each other like thousands lately . Aww , I Love You Friend :D

This is Shu , kawan baik sehidup semati . I LOVE YOU BESTIES :D

This is Hana , not much for me to say , I'm gonna shout I LOVE YOU :D


p/s : Gambar kambing kesayangan saya takda , yang penting kambing tu tau saya cinta kat dia .

2010 Fifa World Cup

while waiting for the opening ceremony , i'm damn bored , so let me talk here :D finally i get the football fever ! LOL , usually i'll be like WTH is happening to these guys ? stay up to 3 or 4 in the morning just to watch the football match ?

CAN'T WAIT FOR FIFA WORLD CUP !

Monday, June 7, 2010

Monday , 7th June 2010

3rd day of holiday . I had nothing to do . I'd stayed at ibu's house . Hmm , i missed Syawall , i missed Lutfi and i missed Acap . Hmm

I MISSED YOU GUYS BADLY :'(

Sunday, June 6, 2010

Saturday , 5th June 2010

Okay , 1st day of school holiday . Kinda bored sebab tak pegi mana mana kan . Haish , wake up at 9 because i had an appointment . Well , berjaya mencabut 2 batang gigi , damn hurt , demam kot , dah lah tal boleh makan , lapar gila . After cabut gigi went to Giant Hypermarket , ibu mintak mami masak . So , sampai rumah ibu masak2 makan2 , i get to eat a steak , but sikit je la. Hmm , masa sekolah nak sangat cuti , tapi time cuti taktau nak buat apa . Haish !

Saturday, June 5, 2010

Boleh kan ?

Acap , I miss you badly :'( can we meet next week on tuesday ? please :'(

Friday , 4th June 2010

Account paper sucks , Pi suggest to me to cheat instead of sleeping without answering . So , out of 4 question(wajib jawab) I only answer 3 question . Ada balance 2 question(pilih satu) I did question number 6 .

Gee , texting with Pi is addictive . Its like me addicted to marijuana . Hahaha . Well , he is very supportive . He support me to study . I really appreciate him . Thanks for listening to me all the time .


Acap . Stop bugging me around okay . I don't mind to be friend with you again , but please try to understand me . I love you okay , and i still miss you :'(


I'm trying to loose some weight these holiday . It would be easier with some help from my sister .


I MISS BOTH OF THEM :'(

Wednesday, June 2, 2010

STRAWBERRY SHORTCAKE

AKU MINTAK MAAF ! TU YANG AKU NAK JERIT KAT KAU ! TAPI AKU TAK AKAN JERIT SEBAB SETIAP KALI AKU NAMPAK NAMA KAU , AKU NAMPAK FACEBOOK KAU , SEMUA YANG ADA KAITAN DENGAN KAU , AKU LAGI BENCI , AKU LAGI MARAH , AKU LAGI RASA NAK MAKI KAU ! AKU MINTAK MAAF SEBAB AKU HANYA MAMPU UNTUK MEMBENCI KAU BUAT MASA INI !

Tuesday, June 1, 2010

Ole-Ole Bali

The food is nice but the serving ala ala American Chilis . Its a vig serving weyh . Thanx a lot to ibu for the dinner :)

Friday, May 28, 2010

Please la

Peter Crouch tu hanya sahabat aku , sahabat sehidup semati dunia akhirat aku . Tolong jangan ada-adakan cerita tanpa mengetahui hal sebenar .

Saturday, May 22, 2010

Dear Joe Jambul ,

Hey there BFF . I miss you . Bhahahahaha . Before this you are so lazy to layan me . Now it's like everything kita mesti share . He~ keep in touch BFF .


Lots Of Love ,
Aida Kaulitz

Dear Kimora Lee ,

Okay , finally i get the picture of what are you trying to say . I get it , don't worry , I won't be there anymore . Once I've step out from the room , don't you ever try to call me in again . Because I won't be there anymore . See you in the next life SAYANG :)

Sunday, May 16, 2010

L - O - V - E

I think i'm falling for you , but i guess i am going to let it go with the flow . Just let god do everything , i'm tired of Love Game . yeah , just let god do His work :)

Sunday, May 9, 2010

Meet my Park-Ji Sung



Exam makin dekat , member aku semua cuak , aku still boleh relax je .
Orang cakap aku tak study , 24/7 depan laptop , korang tak nampak cakap la macam tu .

Aku tau tahun ni paling penting untuk aku , aku kene tunjuk yang aku ni bijaksana .
Aku tak bodoh .


Hari tu 4A 3B 1D .
Mid-year ni 7A okay ?

Kalau aku dapat 7A , pegi fuck mak korang !

Friday, May 7, 2010

Tak Kenal Maka Tak Cinta

Dulu 5 Hemah mana nak lepak sekali , tapi makin lama kitorang ni dah macam family dah :) lagi2 lepas menang Koir Fantasia , I WILL AND GONNA MISS 5 HEMAH !

Monday, May 3, 2010

Hatiku Berkata :

Jangan risau , hari ini hanya hati aku yang menulis , hati aku sering berkata pada aku , sudah lah SUE , tiada gunanya kau berharap pada dia , sudah terang lagi yang dia nyatakan bahawa ada kekasih itu satu beban , ini bermakna kau itu satu beban kepada dirinya , hentikan lah SUE , aku berasa penat dengan perasaan kau , kau sering cuba untuk membahagiakan semua pihak , tetapi kau ? adakah kau bahagia ? adakah orang membahagiakan engkau ? tidak SUE , SUE aku dicipta untuk bersama kau sepanjang hayat agar kau sedar hati dan perasaan kau , tetapi 17 tahun kau penuh dengan perasaan sedih , hiba , tangis , DIA tidak menghiraukan kau SUE , mungkin DIA menyatakan SAYANG kepada kau , mungkin dia memanggil kau SAYANG , apakah benar sayang dia kepada kau ? aku tidak merasakannya , sudahlah SUE , hentikan lah segala perasaan hiba dan tangis kau , kau berhak untuk merasa kebahagiaan yang patut kau kecapi sekian lama .

Lots of Love,
Hati .

Friday, April 30, 2010

Ahmad Lutfi

well , another guy from MCKK that i met . he's nice . tak banyak nak cerita pasal dia . but , i miss acap :( . he didn't text me this whole day . nevermind , studying i guess . tak pe lah , i need to study for mid-year exam .

Tokio Hotel

IM 17 AND IM GOING TO SEE THEIR CONCERT ! THANKS A LOT SAMEER !!

Wednesday, April 28, 2010

After Midnight !

lepas ni , every post , aku akan letak nama sapa yang aku ingin tujukan dkt title ? style tak ? biar org lain tak terase . okay ?

Sunday, April 25, 2010

Try Sleeping With A Broken Heart dear :)

Even if you are a million miles away
I could still feel you in my bed
Near me, touch me, feel me

And even at the bottom of the sea
I could still hear it inside my head
Telling me, touch me, feel me
And all the time, you were telling me lies

So tonight, I’m gonna find a way to make it without you
Tonight, I’m gonna find a way to make it without you
I’m gonna hold on to the times that we had
Tonight, I’m gonna find a way to make it without you

Have you ever tried sleeping with a broken heart?
Well you could try sleeping in my bed
Lonely, own me, nobody ever shut it down like you

You are the clown,
you made my body feel heaven bound
Why don’t you hold me, need me
I thought you told me you’d never leave me

Looking in the sky I could see your face
And I knew right where I fit in
Take me, make me, you know that I’ll always be in love with you
Right till the end

So tonight, I’m gonna find a way to make it without you
I’m gonna find a way to make it without you
I’m gonna hold on to the times that we had
Tonight, I’m gonna find a way to make it without you

Anybody could’ve told you right from the start it’s ‘bout to fall apart
So why not then hold on to a broken dream or just hold on to love
And I could find a way to make it, don’t hold on too tight
I’ll make it without you tonight

So tonight, I’m gonna find a way to make it without you
I’m gonna find a way to make it without you
I’m gonna hold on to the times that we had
Tonight, I’m gonna find a way to make it without you

TOKIO HOTEL !!

I NEED A TICKET TO SEE THEM !! HAVE SOME MERCY ON ME !! PLEASE PLEASE PLEASE !!!!!


OUH TOKIO HOTEL !

Monday, April 19, 2010

Lately ....

I don't know why .. but out of blue im missing acap .. idk .. have no idea .. i didn;t tell anyone including shu .. i didn;t meant to be secretive .. but i hope u guys should understand why i did this .. i don't know how , why , what makes me miss him badly .. and he treat me like SHIT !!

Thursday, April 15, 2010

Random =.=

This morning i wake up .. I thought what a lovely day .. Yeah , its a lovely day , went to school , did the SEGAK exam .. First time ever the whole class laughed when PN WONG thought us Account .. Tomorrow she gonna teach us about Bursa Saham , how to deal with it , how to read the Bursa Saham etc . Recess as usual , library is my place . Went home . Daddy said he want to take me to the bank . In the car i ask him how much to withdraw and he said RM400 :o .. Ahahaha .. He owe me RM 350 .. the other Rm50 i bought a new school shoe .. thats mean i "ponteng koko" ahaha .. last but not least ...





Tuesday, April 13, 2010

Lesson of the day .

Jangan jadi perigi cari timba .. biarlah kita single ke hape ke .. orang nak ckp kita kolot ke apa ke .. biarkan .. sebab kalau kita tergila2 terkejar2 lelaki tu .. belum tentu dia boleh mencintai@menyayangi kita seperti mana kita buat kat dia .. macam lagu BONECA "apa bisa kucinta kamu seperti mana aku dicinta kamu aku dijaga kamu"

lumrah manusia untuk dicintai dan mencintai , tetapi kadang kala kita harus berada dalam keadaan sedar untuk melakukan semua itu ..

sekian,

Saturday, April 10, 2010

What am i doing ?

stalking all those bitch and bastard myspace comment !

bodo en .. tulah .. aku dah mereng ..

Hey there Cristiano Ronaldo !

kenapa ? dulu kau yang ye ye je kan ? sekarang kau blah macam tu je kan ? bagos la kalau macam tu . aku bukan boleh larang pun . tu en hak kau !

Friday, April 9, 2010

Hye , I'm Ronaldinho !

Kau nak tau sesuatu tak ? aku sayang kau tau . Tapi kenapa kau tinggalkan aku terkapai-kapai seorang diri ? Adakah sebab kau tak suka aku ? Adakah sebab kau benci aku ? Tolonglah , kalau kau benci aku sekalipun , terus terang dengan aku ya . Aku tak akan marah , dan tak pernah ada rasa marah terhadap kau . Percayalah . Aku sayang kau .

Thursday, April 8, 2010

Adi Ashraf Quote .

"Jangan salahkan ibu mengandung , salahkan bapa yang mencucuknye "

Anjing !

kau panggil aku anjing en ? kau apa ? babi ?

aku tak heran .. aku anjing .. kau !

kau pukimak babi anjing haram jadah pantat betina sial bodoh !

kau cikgu aku .. kau tak respect aku .. jangan harap aku nak respect kau !

Tuesday, April 6, 2010

F U C K OFF LA JANTAN !

AKU TAK KESAH .. MAK AKU CAKAP KITA BUAT BAIK DGN ORANG TUHAN YANG BALAS .. SEBAB KALAU MANUSIA YANG BALAS , DIA BALAS DENGAN TAIK ! MACAM APA KAU BUAT KAT AKU LA .. MASA HARI KEUSAHAWANAN AKU SABAR JE DENGAN PERANGAI KORANG .. AKU SANGGUP DAHULUKAN .. TAPI BILA BENDE MACAM NI .. UNTUK PAPER 3 SPM .. KAU SIKIT TAK NAK TOLONG .. AKU TAK KESAH .. SEBAB KALAU AKU BUAT PUN .. JAUH LAGI BAGOS DARI KAU LA PUNDEK !!!

Friday, April 2, 2010

p/s : I Love You Sayang !

I LOVE YOU .

I DON'T NEED TO TELL YOU ANYMORE .

YES . YOU DO LOVE ME RIGHT ?



P/S : I LOVE YOU SAYANG !

Thursday, March 18, 2010

^-----------^

F - U - C - K MY LIFE !

Weyh Jantan !

fuck off !

P - E - N - A - T

aku ni manusia . bukan robot . aku pandai . aku tak bodoh . aku tau aku harapan keluarga . aku tahu arah tuju aku . jangan paksa aku buat sesuatu yang aku tak suka . kerana perbuatan itu akan mendorong kepada hati yang terpaksa . itu akan membuat aku memberontak . aku memberontak dlm diam . aku benci KAU KAU KAU KAU DAN KAU . ada paham ?

sekarang ni aku tau target aku 9A+ . aku tahu aku kene buat apa nak dpt 9A+ tu . tak payah nak suluh jalan aku . jalan aku dah terang dah .

Sekian ,
Aida Asmadi

Tuesday, March 9, 2010

During History Paper .

- Hai lesbo ! lama tak jumpa !
- Agak la . Pe cer ?
- Okay je . Kau ?
- Aku , macam ni jelah .
- Dengar cerita da jadi specialist .
- A'ah . Baru 6 bulan .



I send this to suhana and turns up jadi macam ni ..

- Hai lesbo ! Long no see !
- Kind la . what story ?
- Okay only . You ?
- Me , like this onlylah .
- Hear story already become specialist .
- Yeah . new 6 months .



Ni lah jadi kalau bosan masa exam .. esok ada lagi .. i guarantee u ! ahaha ..

Saturday, March 6, 2010

Ini kau bagi ?

" Apa bnda la ko tulis kt blog ko "


sakit hati tau bila kau ckp mcm ni .. aku tak suka laki pakai bahasa aku kau dgn aku .. kalau ye pun tak suka cakap la elok2 .. takpe la .. bye ..


love u sayang .

Fuck la sial !

asal time aku free sekor pun tak online . tapi time aku busy time tu la setan ni semua nak online ? pehal ha ?

'-____________-'

AKU BOSAN ! FUCK OFF !

Thursday, March 4, 2010

Love .

Weyh jantan !
Kau nak apa ?

Aku sayang kau doh !
HaHa yelah .

Asal gelak ?
Sebab cerita kau gampang !

Babi !
Ala memang aku babi .

Fine !
Babi ni jugak yang kau sayang !

.......
Sudahlah .

.......
Aku akan duduk dalam hati kau .

.......
Sampai mati .

I ..

Pagi .
Pagi .

Maaf .
Kenapa ?

Maaf .
Yelah .

Aku sayang kau .
Aku cintamati kau .

(air mata mengalir seiring air hujan )
Jangan nangis sayang .

Akhirnya .
Aku mengaku .

Berhenti .
Bercanda sayang .

Aku .
Cinta .

Mati .
Kau .

Wednesday, March 3, 2010

Baca lah ...

Aku sayang kau .
Aku sayang kau gak .

Aku rindu kau .
Aku rindu kau gak .

Aku cinta kau .
Aku benci kau .

Babi la jantan ni .
Haha .

Asal gelak ?
Sebab cerita kau gampang .

Babi !
Babi ni yang kau sayang kan ?

utter ends the conversation .

Thursday, February 25, 2010

This is what happen ...................

WHEN .....

i didn't study at ALL !

i didn't open my revision book at ALL !

i buat BODO dalam kelas !



BUT .....

Pusat Tuisyen Integriti ( PTI )

REALLY HELP ME A LOT ..
KALAU TAK .. SATU BENDA PUN TAK TAU APA YANG PN. CHIA AJAR !

EXAM is in two weeks time ..

Sunday, February 21, 2010

Tujukkan sesuatu Ya Tuhan !

Musik dari jiwa

Lagu dari hati

Cerita sepurnama

Canda dan menangis



Belum ku selami

Caturan terjadi

Lelah dipukul badai

Apa mungkin terlerai?



Oh...



*Soalan tersendu

Balas hampa bisu

Tuhan, tunjuk sesuatu

Apa dia yang satu itu...



Tunjukkan aku..

Tunjukkan aku..



Chorus:



Apa bisa ku cinta

Kamu seperti mana

Aku dicinta kamu

Aku dijaga kamu



Atau kamu terlalu

Indah buat diriku

bidadari diriku

aku pun tak menahu..



ulang *



aku pun tak menahu.. x3

apa bisa ku cinta.. x3

tuhan tunjukkan aku..

Friday, February 19, 2010

Be my Valentine !

Love, it's a special day
We should celebrate and appreciate
That you and me found something pretty neat
And I know some say this day is arbitrary

But it's a good excuse, put our love to use
Baby, I know what to do
Baby, I...
I will love you
I'll love you, I'll love you

Love, I don't need those things
I don't need no ring
I don't need anything
But you with me
'Cause in your company
I feel happy, oh so happy and complete

And it's a good excuse, put our love to use
Baby, I know what to do
Baby, I...
I will love you
I'll love you, I'll love you

Yeah, it's a good excuse, put our love to use
Baby, I know what to do
Baby, I...
I will love you
I'll love you, I'll love you

So won't you be my honey bee?
Giving me kisses all the time
Be mine, be my Valentine

So won't you be my honey bee?
Giving sweet kisses all the time
Be mine, be my Valentine

Oh, be my Valentine

Seribu Kali Maaf !

maaf kan aku kerana kau sangka aku membenci kau .. tidak .. segala nya masih berputar segar di dalam otakku .. tak mungkin aku akan melupakan segala yang kau pernah lakukan terhadap aku ..


Terima Kasih Cinta !

Pancaroba ..

sekali dengar dah macam lagu GSM ..

hidup penuh dengan pancarobba ..

yeah ..

hidup ini terlalu banyak pancaroba ..
lagi2 antara aku dan dia ..
aku tahu .. memang salah kerana kepercayaan aku terhadap dia tidak seteguh iman di dada ..
tapi semuanya kerana kata2 si dia yang buat kan aku tak bisa nak percayakan dia ..

ya allah .. apa la nak jadi dengan aku ni ..

tapi tak mengapa ..

kalau kau percayakan aku .. aku yakin .. suatu hari nanti tahap kepercayaan aku terhadap kau akan menjadi lebih dari iman yang terpahat di dada ini ..

PERCAYAKAN AKU !

Thursday, February 18, 2010

Ketika Itu

yeah ..

salah aku sendiri kerana teringat akan pertemuan pertama ..
kenangan itu membuat hatiku bagai dirobek dgn pisau yang tajam ..
sedangkan kerana lidah kau itu hatiku terasa dirobek ..

maafkan aku Fucker ..
aku dah berusaha doakan kebahagiaan kau ..
maafkan aku ..

terima kasih Fucker ..

Hanya ini yang Kupinta

Maaf kan aku sekiranya ..

kecantikan yang kau utamakan ..
fizikal yang kau pentingkan ..

kerana ..

aku hanya insan biasa ...
tidak seindah bahasa ...

hanya ini yang kupinta ..

Sayangi aku sepertimana kau sayangi insan lain ..

Sunday, February 14, 2010

Untuk Kau !

tahniah ye kerana mengungguli gadis elektrik pujaan hati kau ..

i tu kata2 aku masa mula2 aku tau..

lepas baca blog engkau tempoh hari ..

tagline aku bertukar ..

'karma tetap karma'
'what goes around will come around'

im sorry dear .. dah terlalu banyak aku doakan untuk kau .. tetapi aku rasa mungkin sebab rasa sakit hati yang lebih dari rasa gembira untuk kau .. sebab itu karma terjadi .. aku minta maaf dari engkau kerana perasaan benci terus melanda .. maafkan aku .. aku tak mampu menhan rasa BENCI .. bila kau utarakan msg2 tersebut .. B - E - N - C - I adalah kata2 yang timbul dari hati .. maafkan aku .. aku akan terus membenci kau hingga akhir hayat aku ya !

Happy valentine FUCKER !

Tuesday, February 9, 2010

B - R - A - C - E - S !

I really really really really need braces .. but just now , the doctor told me that maybe another six months ! that is so not fair !



braces Pictures, Images and Photos

p/s : i know , the picture is like shit ! but i really need it ! A.S.A.P

Saturday, February 6, 2010

Silencer .

i need a gun .. i need a silencer .. i need a bullet .. i need to kill my self .. i need to be in my room .. i need to lock the door .. i need to put the bullet .. i need to put the silencer .. i need to pull the trigger .. POOM ! i need a grave by now .. IM DEAD !

Friday, February 5, 2010

Kata-kata terakhir dari AKU !

yeah ! congrats kerana gadis elektrik pujaan hati kau telah berjaya kau miliki .. tahniah ya jantan ! aku doa semoga berkekalan ! yeah ! aku tau kau takut sama karma .. macam mane aku maafkan kau sekalipun .. aku tetap yakin what goes around will still come around la jantan ! btw ! congrats ouh !

yeah .. tu je aku nak cakap kat kau !

Thursday, February 4, 2010

Quotes of the day

Every great work of art has two faces, one toward its own time and one toward the future, toward eternity.


by : Daniel Barenboim

Saturday, January 30, 2010

Inikah Kisah Si Tanggang ?

dulu .. aku tak pernah rasa benci dekat any family member aku .. tapi kisah ini telah membuat aku benci akan mereka .. seakan-akan benci seumur hidup .. kisah nya begini ..

one day daddy got a phone call from ayah long .. ayah long said on first friday of January ada family meeting .. daddy said okay la .. so that friday came along all of us when to my mak ngah house at taman maluri, cheras ..

i sat at the dining table .. cause mami said that orang tua punya meeting .. im doing my work .. SPM man .. but i still can hear what they talk about .. all the cousins are with their family .. story punya story punya story .. i heard this ..

"kau kan selalu buat bisnes tak menjadi , kau bawak balik je abah ngan mak balik kampung , duduk ngan diorang kat kampung" says ayah long ..

then ..

"a'ah madi .. kau kan selalu buat keje tak menjadi" says makngah ..

then ..

"abang bawak balik je mak ngan abah balik batu pahat .. kitorang banyak keje .. rumah akak ni hah ... abah nak duduk kat kerusi pun kene alas takut dia terkencing" says cikmai ( my dad little sister)

then .. i left my work .. iwalk through them .. i walk to my mum ..

"jangan marah , pi sambung buat keje" says mummy ..

mummy knows i got a bad temper ..

suddenly ...

"Korang semua , belajar tinggi-tinggi .. penat mak bapak kau ajar skola tinggi-tinggi .. bila diorang dah sakit macam ni korang buat ? korang ingat harta korang bawak mati ke hah ? harta korang kat dunia je la .." i said ..

all of them kept quite .. then i just walk out from that house walk to Bukit Bintang .. itd not that far .. sebab ade orang ambik kan ..

selama ni aku fikir .. mungkinkah Kisah Si Tanggang akan berlaku dalam keluarga aku .. ternyata tuhan telah beri aku jawapan .. semenjak itu .. aku membenci mereka !

Thursday, January 28, 2010

One Day ..

Mamu ! hehe .. i sayang u :) betul .. tak tipu .. its good to know u .. i feel that u are a good guy .. hehe .. entah la .. keep up ur work :) ngeh ngeh .. i support :)


p/s : I LOVE U TAU :)

Saturday, January 16, 2010

all my life is for u !

I will never find another lover
sweeter than you, sweeter than you
I will never find another lover more
precious than you, more precious than you

Girl you are
Close to me like my mother
Close to me like my father
Close to me like my sister
Close to me like my brother
You are the only one my everything
and for you this song I sing

All my life I prayed for someone like you
And I thank God that I, that I finally found you
All my life I prayed for someone like you
And I hope that you feel the same way too
Yes, I pray that you do love me too

You're all that I've ever known
When you smile on your face all I see is a glow
You turned my life around
You picked me up when I was down
And I hope that you feel the same way too
Yes I pray that you do love me too

Friday, January 15, 2010

Hey ! its new me :)

well .. thanx to :

alet : you help me a lot dear :) ehehe .. gedik je .. love u :p

shafiq : babi punya jantan ! sabar je la aku en !

fik : thanx fik ! fik banyak tlg sue :)

shaff : hehehe .. thanx dear :)

shu : g ! g banyak tlg suehu :)

thats all folks ! 2010 be nice to me okay !

Tuesday, January 12, 2010

Pegi mati la babi !

berambus .. aku tanak tau pasal kau lagi ! berambus la BABI !

Tuesday, January 5, 2010

U sing this song to me that night :)

Tersadar didalam sepiku
Setelah jauh melangkah
Cahaya kasihmu menuntunku
Kembali dalam dekap tanganmu

Terima kasih cinta untuk segalanya
Kau berikan lagi kesempatan itu
Tak akan terulang lagi
Semuaaa kesalahanku yang pernah menyakitimu

Tanpamu tiada berarti
Tak mampu lagi berdiri
Cahaya kasihmu menuntunku
Kembali dalam dekapan tanganmu

Terima kasih cinta untuk segalanya
Kau berikan lagi kesempatan itu
Tak akan terulang lagi
Semuaaa kesalahanku yang pernah menyakitimu

ouuwwww...
ouuwwww...

Terima kasih cinta untuk segalanya
Kau berikan lagi kesempatan itu
Tak akan terulang lagi
Semuaaa kesalahanku oouuwww
Kesalahanku yang pernah menyakitimu



p/s : now i get all my answer .. thanx :)


love u always ,
Aida Asmadi

Saturday, January 2, 2010

AWAY !

WELL IM THE 2010 SPM CANDIDATE .. SO I WILL BE AWAY FROM NOW ON .. WILL ONLY ONLINE ONCE IN AWHILE .. SO .. JUST LEAVE UR COMMENT HERE OR ON www.myspace.com/dales_suaidah or FACEBOOK search for Aida Asmadi ..

Friday, January 1, 2010

Nice chatting with u ALET :)

Evening at Home :)


ahmad azfar: i want u back
ahmad azfar: boleh ke?
Sue :D: kenapa ni ?
ahmad azfar: tade ap
Sue :D: mimpi ape nih ?
ahmad azfar: entahh. mlm td pi mana?
Sue :D: sunway
Sue :D: sucks gila
Sue :D: stuck kat rooftop for 3 hours
ahmad azfar: ohh padan muka
ahmad azfar: i pergi curve lagi macam siot haha
Sue :D: kenape ?
ahmad azfar: ramai mcm cibai
Sue :D: ye er ?
Sue :D: mula2 kazen i ajak pi curve
Sue :D: then daddy i ckp
Sue :D: " i dont believe u "
Sue :D: so kene pegi family dinner
ahmad azfar: ohh dinner mana?
ahmad azfar: eh brb
Sue :D: kat sunway
Sue :D: thai restaurant
ahmad azfar: ohh
ahmad azfar: ok ok
Sue :D: tak sedap pon !
ahmad azfar: sabar je lah
ahmad azfar: anyway
ahmad azfar: happy new year
ahmad azfar: hmm, u buat apa?
Sue :D: happy new year 2 u too
Sue :D: i tgh countdown bday i
ahmad azfar: elele
Sue :D: n i feel takot nak pakai braces
ahmad azfar: u nak apa?
Sue :D: elmo
ahmad azfar: ahad je i mekap jadi elmo, u peluk lah puas puas
ahmad azfar: ok syg?
ahmad azfar: haha
Sue :D: ahahaha
Sue :D: ape la u ni
ahmad azfar: boleh laa
ahmad azfar: nak tak?
Sue :D: ahahahahaha
Sue :D: tgk la
Sue :D: daddy mcm tak bagi kluar
Sue :D: even to padang alsafa
Sue :D: brb
Sue :D: im back
ahmad azfar: hmm, weyh i rindu u doh
Sue :D: well
Sue :D: i miss everything
ahmad azfar: everything? what do u mean by everything?
Sue :D: everything la
Sue :D: all the bende jahat n baik yg org buat kat i
Sue :D:
ahmad azfar: hmm, i rasa bersalah doh
ahmad azfar: jgn ckp mcm tu
Sue :D: kenape ?
Sue :D: i ckp general
Sue :D: kalau u terase sorry oke
BUZZ!!!
ahmad azfar: u nak share apa?
Sue :D: i keep this one
Sue :D: can i ?
Sue :D: andi want that
BUZZ!!!
Sue :D: yes
ahmad azfar: u nak share apa?
ahmad azfar: dpt gmbr i?
Sue :D: dpt
Sue :D: entah
Sue :D: i bosan gila kott
ahmad azfar: hmm u share lah gmbr apa apa
Sue :D: pic i tak banyak
Sue :D: ni laptop adik i
Sue :D: laptop i kat kedai :
Sue :D:
ahmad azfar: ohh ok ok
ahmad azfar: then, kenapa nak share?
Sue :D: entaj
Sue :D: i was sharing dgn shu tadi
Sue :D: diasebok sangat nak tgk elmo
ahmad azfar: ohh, u dgn siapa skrg?
Sue :D: siapa ape ?
ahmad azfar: cpl
ahmad azfar: ehh jomwc
Sue :D: cannot la sayang
ahmad azfar: why lah honey?
Sue :D: this webcam is very the sengal
ahmad azfar: ohh haha ok
ahmad azfar: nvm
ahmad azfar: u tahu kan i dah ptg rmbt?
Sue :D: why ?
Sue :D: brb
Sue :D: kucing wat hal
ahmad azfar: saja
Sue :D: kenape ptg ?????
ahmad azfar: hmm kenapa? haha
ahmad azfar: kalau u nak tahu mcm mana rmbt i skrg, on wc
Sue :D: jap ye
Sue :D: malas la
Sue :D: nak pakai laptop daddy
ahmad azfar: ohh takpelah kalau mcm tu
Sue :D: next time
ahmad azfar: i dtg rumah u skrg boleh? pastu peluk u kuat kuat sambil nangis
Sue :D: kenape ni ?
Sue :D: tell me la
ahmad azfar: hmm, i tgh sedih, tapi tak tahu kenapa i sedih
Sue :D: lahh
Sue :D: cuba story slowly
ahmad azfar: hmm tak tahu mana nak mula, and tak tahu nak cerita apa
Sue :D: la'
Sue :D: one by one la
Sue :D: anthing that u rase bothering u
ahmad azfar: hmm entah lah su, i pun tak tahu mcm mana
ahmad azfar: hmm takpelah
Sue :D: hey
Sue :D: im always here to listen to
Sue :D: so whenever nak story
Sue :D: story je oke
ahmad azfar: hmm, okay. sorry su
ahmad azfar: su, u cpl dgn siapa?
Sue :D: im still with shafiq
Sue :D: why ?
ahmad azfar: saja tanya
Sue :D: u ?
ahmad azfar: i masih single
ahmad azfar: dari dulu haha
Sue :D: hahaha
Sue :D: chill la
ahmad azfar: i chill lah ni
Sue :D: ehh
Sue :D: i takot ouhh
ahmad azfar: apa?
Sue :D: nk spm
ahmad azfar: eleh,lempang kang
ahmad azfar: senang je kot
Sue :D: sebab i spend my form 4 main2
ahmad azfar: haa itu kena takut tu
ahmad azfar: byk form 4 keluar masa SPM
Sue :D: itu la
Sue :D: i drop add maths
Sue :D: i ganti dgn est
Sue :D: n i add tassawur
BUZZ!!!
ahmad azfar: est? ramai drop est, u amik est pulak
Sue :D: i tgk mcm senang je
Sue :D: jap
Sue :D: mami suruh solat
Sue :D: brb
ahmad azfar: ehh su, i gtg. i ada hal sorry
ahmad azfar: tc, goodnite, bye.
ahmad azfar: i love you, BYE!
Sue :D: ILYT !
ahmad azfar: dey pergi smyg la
ahmad azfar: hahaha
Sue :D: eehehehe
Sue :D: okey
ahmad azfar: haaa usha blog i
ahmad azfar: blog update
Sue :D: okey
ahmad azfar: tgk apa jadi
ahmad azfar: bye
ahmad azfar: i love you sayanggggg weeeee byeeee!
Sue :D: ye lah
Sue :D: ilyt
Sue :D: bye :-8
Sue :D:
ahmad azfar has signed out. (1/1/2010 7:30 PM)

Last message received on 1/1/2010 at 7:29 PM




p/s : WE ARE FRIENDS OKEY . NOT MORE ! FULLSTOP !