Thursday, March 18, 2010

^-----------^

F - U - C - K MY LIFE !

Weyh Jantan !

fuck off !

P - E - N - A - T

aku ni manusia . bukan robot . aku pandai . aku tak bodoh . aku tau aku harapan keluarga . aku tahu arah tuju aku . jangan paksa aku buat sesuatu yang aku tak suka . kerana perbuatan itu akan mendorong kepada hati yang terpaksa . itu akan membuat aku memberontak . aku memberontak dlm diam . aku benci KAU KAU KAU KAU DAN KAU . ada paham ?

sekarang ni aku tau target aku 9A+ . aku tahu aku kene buat apa nak dpt 9A+ tu . tak payah nak suluh jalan aku . jalan aku dah terang dah .

Sekian ,
Aida Asmadi

Tuesday, March 9, 2010

During History Paper .

- Hai lesbo ! lama tak jumpa !
- Agak la . Pe cer ?
- Okay je . Kau ?
- Aku , macam ni jelah .
- Dengar cerita da jadi specialist .
- A'ah . Baru 6 bulan .



I send this to suhana and turns up jadi macam ni ..

- Hai lesbo ! Long no see !
- Kind la . what story ?
- Okay only . You ?
- Me , like this onlylah .
- Hear story already become specialist .
- Yeah . new 6 months .



Ni lah jadi kalau bosan masa exam .. esok ada lagi .. i guarantee u ! ahaha ..

Saturday, March 6, 2010

Ini kau bagi ?

" Apa bnda la ko tulis kt blog ko "


sakit hati tau bila kau ckp mcm ni .. aku tak suka laki pakai bahasa aku kau dgn aku .. kalau ye pun tak suka cakap la elok2 .. takpe la .. bye ..


love u sayang .

Fuck la sial !

asal time aku free sekor pun tak online . tapi time aku busy time tu la setan ni semua nak online ? pehal ha ?

'-____________-'

AKU BOSAN ! FUCK OFF !

Thursday, March 4, 2010

Love .

Weyh jantan !
Kau nak apa ?

Aku sayang kau doh !
HaHa yelah .

Asal gelak ?
Sebab cerita kau gampang !

Babi !
Ala memang aku babi .

Fine !
Babi ni jugak yang kau sayang !

.......
Sudahlah .

.......
Aku akan duduk dalam hati kau .

.......
Sampai mati .

I ..

Pagi .
Pagi .

Maaf .
Kenapa ?

Maaf .
Yelah .

Aku sayang kau .
Aku cintamati kau .

(air mata mengalir seiring air hujan )
Jangan nangis sayang .

Akhirnya .
Aku mengaku .

Berhenti .
Bercanda sayang .

Aku .
Cinta .

Mati .
Kau .

Wednesday, March 3, 2010

Baca lah ...

Aku sayang kau .
Aku sayang kau gak .

Aku rindu kau .
Aku rindu kau gak .

Aku cinta kau .
Aku benci kau .

Babi la jantan ni .
Haha .

Asal gelak ?
Sebab cerita kau gampang .

Babi !
Babi ni yang kau sayang kan ?

utter ends the conversation .