Friday, May 28, 2010

Please la

Peter Crouch tu hanya sahabat aku , sahabat sehidup semati dunia akhirat aku . Tolong jangan ada-adakan cerita tanpa mengetahui hal sebenar .

Saturday, May 22, 2010

Dear Joe Jambul ,

Hey there BFF . I miss you . Bhahahahaha . Before this you are so lazy to layan me . Now it's like everything kita mesti share . He~ keep in touch BFF .


Lots Of Love ,
Aida Kaulitz

Dear Kimora Lee ,

Okay , finally i get the picture of what are you trying to say . I get it , don't worry , I won't be there anymore . Once I've step out from the room , don't you ever try to call me in again . Because I won't be there anymore . See you in the next life SAYANG :)

Sunday, May 16, 2010

L - O - V - E

I think i'm falling for you , but i guess i am going to let it go with the flow . Just let god do everything , i'm tired of Love Game . yeah , just let god do His work :)

Sunday, May 9, 2010

Meet my Park-Ji Sung



Exam makin dekat , member aku semua cuak , aku still boleh relax je .
Orang cakap aku tak study , 24/7 depan laptop , korang tak nampak cakap la macam tu .

Aku tau tahun ni paling penting untuk aku , aku kene tunjuk yang aku ni bijaksana .
Aku tak bodoh .


Hari tu 4A 3B 1D .
Mid-year ni 7A okay ?

Kalau aku dapat 7A , pegi fuck mak korang !

Friday, May 7, 2010

Tak Kenal Maka Tak Cinta

Dulu 5 Hemah mana nak lepak sekali , tapi makin lama kitorang ni dah macam family dah :) lagi2 lepas menang Koir Fantasia , I WILL AND GONNA MISS 5 HEMAH !

Monday, May 3, 2010

Hatiku Berkata :

Jangan risau , hari ini hanya hati aku yang menulis , hati aku sering berkata pada aku , sudah lah SUE , tiada gunanya kau berharap pada dia , sudah terang lagi yang dia nyatakan bahawa ada kekasih itu satu beban , ini bermakna kau itu satu beban kepada dirinya , hentikan lah SUE , aku berasa penat dengan perasaan kau , kau sering cuba untuk membahagiakan semua pihak , tetapi kau ? adakah kau bahagia ? adakah orang membahagiakan engkau ? tidak SUE , SUE aku dicipta untuk bersama kau sepanjang hayat agar kau sedar hati dan perasaan kau , tetapi 17 tahun kau penuh dengan perasaan sedih , hiba , tangis , DIA tidak menghiraukan kau SUE , mungkin DIA menyatakan SAYANG kepada kau , mungkin dia memanggil kau SAYANG , apakah benar sayang dia kepada kau ? aku tidak merasakannya , sudahlah SUE , hentikan lah segala perasaan hiba dan tangis kau , kau berhak untuk merasa kebahagiaan yang patut kau kecapi sekian lama .

Lots of Love,
Hati .