Tuesday, July 27, 2010

Junk Disco

Okay , hari ni hari Selasa , everything goes fine . Shu tak datang , sakit . Kesian shu . God , sembuhkan lah dia cepat2 ye . Hilang semangat aku tak jumpa kawan aku yg sorang tu . Tak banyak benda jadi , at last dapat kidnap Laura ( exchange student ) from Finland from the cina cina . Shu sakit , aku demam , apa la nak jadi . Mami cakap aku demam rindu kat acap sebab masa aku demam tu hari acap balik koleq . Though jumpa dia tak lama , tapi dah cukup puas kot jumpa best friend aku yg sorang tu . Dia and Shu je yang boleh dengar aku cerita masalah aku and beri jalan penyelesaian . Well , terima kasih sahabat kerana setia menjadi telinga hati dan perasaan aku . Terima kasih Acap , terima kasih Shu . Korang la kawan baik aku dunia akhirat . Aku hargai segala pengorbanan korang kat aku . Acap , I hargai all the masa u call me , all the masa u dengar I merapu and all the nasihat . Shu , aku tak tau la macam mana lepas SPM kau takde . Haish , ini kene dok serumah ni , HAHA , entah la , yang penting terima kasih untuk semua benda .

Saturday, July 24, 2010

Cilaka Punya Perempuan

Jimbit , awal awal dulu , masa aku nak let go anak kucing aku tak nak , lengah lengah kan , time aku dah sayang baru nak ambik ! JIMBIT ! PANTAT ! CELAKA ! Bodoh nak mampos !

Friday, July 23, 2010

Kegampangan melanda

Its 12.12pm and I am not sleepy at all . Esok pagi ada kelas dengan Mr. Siva , for sure sleepy dalam kelas dia , and esok nak jumpa Acap . Lama gila tak jumpa dia , last jumpa dia masa cuti mid-year . Maknanya esok kene keluar awal sikit kalau nak jumpa , tapi mesti susah nak bangun awal sebab at this time still tak tido lagi . Acap dah tido , aku tak tau nak buat apa dah . Macam gampang , aku comment dengan Mr. Mole aka MirMir .

Iddin's 17th Birthday







Wednesday, July 14, 2010

Home Alone , AGAIN !

OH MY GOD ! HARI INI DALAM SEJARAH ! I COOK MY OWN LUNCH AND SEDAP !

Friday, July 9, 2010

I wish ...

Okay , I mengaku , I dah buat huge mistakes . I hope I dapat putar balik waktu . I wish I could turn back the time , I wish I could cry , I wish Joe didn't say something that hurt me , I wish I didn't say something stupid to Idzri , I wish I could be a good girl , I wish I could be a nice daughter to mom and dad , I wish I could do every single thing in this world , I wish I could be a nice lawyer , I wish I could have a thousands wish with a thousands hope .

Sunday, July 4, 2010

Ane ! Thomas Muller satu !


German play an awesome game last night and he is smoking hot :D

Pagi yang gelap .

Aku nak jerit tapi tiada suara , Aku nak berkata kata tapi tak terdaya , Aku nak nangis tapi tiada air mata , Aku nak lari tapi tak cukup langkah , Aku nak jalan tapi tak cukup tanah .
Ya , itu lah aku , aku Sue , aku bukan lagi Aida , aku Sue yang kejam , yang tak reti jaga hati manusia , yang cinta pada sahabatnya , yang menjengkelkan , yang gila dan sebagainya .

Thursday, July 1, 2010

Untitled Post

I ACCIDENTALLY FALL IN LOVE AND BROKE MY OWN HEART . THANKS A LOT GOD !