Sunday, August 22, 2010

Retard la sial .

Lama aku tak tulis kat blog ni , yelah nak SPM kan , makin sibuk dengan ujian yang aku rasa tak patot sebab mengancam alam semulajadi . Mana taknya setiap kali ada peperiksaan mesti guna kertas , habis pokok kat alam semulajadi di tebang mereka .

Okay , post aku kali ni takda kene mengena dengan alam sekitar okay . Aku nak luahkan perasaan je .

Kat rumah aku , ada aku , adik , mak , bapak , atuk n nenek aku . Apa yang aku kurang puas hati nya ialah :

1) mak bapak aku n adik aku tinggal aku kat rumah dengan atuk n nenek aku .

2) atuk aku tu dah lah tak sihat , dah nyanyok nak harap aku jaga , memang tak ah en !

3) I NEED MY OWN SPACE !

Thursday, August 5, 2010

Blah kalau kau goyah !

KAU DAH TERIMA CABARAN AKU , MEMANG KAU GOYAH SEBAB TU KAU BLAH EN ? BAIK TAK PAYAH JADI ANAK JANTAN KALAU KAU GOYAH DENGAN PEREMPUAN LA .

Tuesday, August 3, 2010