Tuesday, July 27, 2010

Junk Disco

Okay , hari ni hari Selasa , everything goes fine . Shu tak datang , sakit . Kesian shu . God , sembuhkan lah dia cepat2 ye . Hilang semangat aku tak jumpa kawan aku yg sorang tu . Tak banyak benda jadi , at last dapat kidnap Laura ( exchange student ) from Finland from the cina cina . Shu sakit , aku demam , apa la nak jadi . Mami cakap aku demam rindu kat acap sebab masa aku demam tu hari acap balik koleq . Though jumpa dia tak lama , tapi dah cukup puas kot jumpa best friend aku yg sorang tu . Dia and Shu je yang boleh dengar aku cerita masalah aku and beri jalan penyelesaian . Well , terima kasih sahabat kerana setia menjadi telinga hati dan perasaan aku . Terima kasih Acap , terima kasih Shu . Korang la kawan baik aku dunia akhirat . Aku hargai segala pengorbanan korang kat aku . Acap , I hargai all the masa u call me , all the masa u dengar I merapu and all the nasihat . Shu , aku tak tau la macam mana lepas SPM kau takde . Haish , ini kene dok serumah ni , HAHA , entah la , yang penting terima kasih untuk semua benda .