Thursday, January 13, 2011

Cahaya

Aku pelik, macam mana aku boleh jatuh cinta dengan hamba allah yang satu ni. Haih, aku sendiri berteka-teki dengan hati aku. Aku tak mampu nak luahkan, sebab aku tau kalau aku luahkan, nescaya dia akan larikan diri daripada aku.

Aku berharap dia perasan aku punya entry ni. Dan kepada hamba allah tersebut, kalau u baca entry I ni, I just want to say that I do love u, I do like u :) Don't run away from me, I won't bite u :)

Kalau tak suka or suka, do give a feedback. Jangan diam je :)

No comments:

Post a Comment