Thursday, January 6, 2011

Zulhilmi

Okay, nampak tak mamat yang handsome+poyo kat bawah ni ? Wahahah, okay okay dia memang handsome pada aku lah :) Dah mati akal mencari idea untuk update blog, finally aku teringat aku belum cerita pasal dia ni. Dia ni memang best, gila, open minded dan tersangat lah suka menyakat aku. Hehe, dia tersangat lah best. Sampai tak terkata, so nikmati lah pandangan yang pada mata adik aku dia ni sangatlah handsome :)

p/s : Lepas ni bontot u lagi kembang dari I okay :)

p/ss : cepat cepat la beli RX8, lepas ni I balik dari UiTM/UPM/UKM/UM u amik I okay ? LOOOL *banyaknya list Uni aku -.-





No comments:

Post a Comment