Thursday, January 6, 2011

A short morning conversation with Mom ♥

Weather : Cold, raining.

Time : 11.06

Me : Mum.

Mum : What time did u sleep last night ???? Aku suruh kau tido kau bawak masuk laptop eh ?????

Me : I don't know, I fell asleep on the table, I slept earlier than u think.

Mum : Dah, enough using the laptop.

*sigh, walk away

*Sat on the couch with my cat with the laptop switch on in front of me

Mum : Don't use the laptop I said

*she went into the room, quickly log into facebook, then here she come

Mum : I said don't use it !!!

*buat bodoh je -.-

After 10 minutes everything get back to the normal. Mum no longer angry at me but the moral of the stories is, DON'T STAY UP TILL 5 WITH THE LAPTOP IN MY ROOM.

Zulhilmi

Okay, nampak tak mamat yang handsome+poyo kat bawah ni ? Wahahah, okay okay dia memang handsome pada aku lah :) Dah mati akal mencari idea untuk update blog, finally aku teringat aku belum cerita pasal dia ni. Dia ni memang best, gila, open minded dan tersangat lah suka menyakat aku. Hehe, dia tersangat lah best. Sampai tak terkata, so nikmati lah pandangan yang pada mata adik aku dia ni sangatlah handsome :)

p/s : Lepas ni bontot u lagi kembang dari I okay :)

p/ss : cepat cepat la beli RX8, lepas ni I balik dari UiTM/UPM/UKM/UM u amik I okay ? LOOOL *banyaknya list Uni aku -.-