Wednesday, April 6, 2011

Short notice.

Aku dah berhenti kerja. SPM result was fine. Just check out the details :

MUM & DAD : Alhamdulillah, sekurang-kurangnya kakak tak fail. Takpe, mami and daddy dulu pun bukannya hebat sangat pun.

ADIK : Wah, I'm so proud of u sis. Love ya.

HILMI : Okay lah tu dear. Tak fail kan? Thats good enough.

JASH : Bagus dah tu, congrats tau u. Apply la mana2 Uni, apply for scholar sekali okay.

ABANG : Alhamdulillah, syukur adik abang ni pandai lagi.

AUNTIES & UNCLES : Congrats suaidah, u've done the best!

COUSINS : Congrats kakak, kitorang proud of u.



Aku malu sebenarnya. 2A je, siap ada C and D. Tapi takpe, mak and bapak aku still bangga dengan aku walaupun aku tau diorang pernah nangis, bergaduh dan bersusah payah nak sekolah kan aku sampai aku jadi manusia yang berguna. Thanks a lot mum, dad. I love u guys till my last breath.