Saturday, February 11, 2012

A Thousand Years

Hmm, agak lama aku tak menaip di sini... Hmm, minggu depan aku nak balik LA, dia sedar tak minggu depan kitorang cukup 8 bulan bersama dan 9 bulan mengenali masing-masing. Rasa dia perasan kot. Tak banyak bende aku nak cakap. Aku perasan, aku sedar. Aku tak boleh janjikan apa-apa.. Aku berpegang teguh kepada prinsip di mana, ajal maut, jodoh pertemuan di tangan tuhan.. Tapi, sejak apa yang berlaku ketika seminggu aku di rumahnya, mengajar aku bahawa kadang-kadang kita boleh berusaha menentukan takdir kita.. Dia mengajar aku erti disayangi, dia mengajar aku betapa pentingnya untuk berjaya dalam hidup ini. Hmm, ye aku akui aku ni mudah rasa cemburu. Ahaha kadang-kadang memang cemburu buta pun. Aku dah cuba buang tabiat ni, tapi memang tak boleh. Sorry if this tabiat annoys you. I know you love me :) hik hik perasan japs. Hmm, tapi seriously, memang ada part of my heart yang masih fikir yang bukan-bukan. Please don't ask me what is the bukan-bukan sebab while typing this I'm assuming you know everything. Almost a year aye? I appreciate every single thing, every drop of your sweat. Ahahah, I'm serious, not kidding. I know this relationship, agak berat, since mum and dad doesn't like it. Hmm, sayang, are you sure with your promise not leaving me? Hmm, I don't have doubt pun, cuma tetiba terasa nak tanya. Hey, I love you old man :) I'll see you soon :*

No comments:

Post a Comment